Etsi

RETIPALM-TUOTTEET

Retipalm valmistaa kaikki tuotteensa omassa tehtaassa Etelä-Saksassa, "Made in Germany" merkki takaa laadun. 
Koska yritys antaa omat sekä perheensä kasvot tuotteelle ei valmistustyössä ole varaa virheisiin. Raaka-aineet ovat aina ensiluokkaisia sekä tuotantoprosessi on yksityiskohtia myöhen hiottu. Valttikorttina on lähes 30-vuoden tutkimustyö A-vitamiinin käytöstä kosmetiikassa.
Retipalm Medical Spa- kasvohoidot perustuvat A-C- ja E- vitamiinien imeyttämiseen ja ihosolujen aktivoimiseen glykolihapon ja ATP:n avulla. Kasvohoitoihin kuuluu biologinen ihonpuhdistus. Tarvittaessa hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen tai laitteellinen ihonpuhdistus. ​ Kasvohoidot ovat erittäin tehokkaita ja näkyviä tuloksia saat heti ensimmäisellä hoitokerralla. Korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat tehokkaat tulokset.

SOTHYS-TUOTTEET

Sothys on nimi, jonka antiikin Egyptiläiset antoivat taivaan kirkkaimmalle tähdelle; tähti symbolisoi heille ulkoista kauneutta.
Sothys, maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää. 
Yli 70 vuotta vanha Sothys on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka on saavuttanut arvostetun asemansa panostamalla huipputason tiedetutkimukseen ja luomalla ainutlaatuisia innovaatioita.